good old time

Johanna är på besök här i Borås i veckan. Vi var bästisar i 7:an o 8:an och jag bodde inprincip hemma hos henne den sommaren. Så mycket minnen vi har ihop.
Igår möttes vi på stan och åt frukost på Espresso house tillsammans. Pratade om den gammla goda tiden och kollade in folk på gatan. Blev lite shopping också, jag köpte mej ett par kängor som mamma sponsra mej med. Tack mamma!

Jobb 14 - 20

Mötte upp Bella på vägen hem som varit i badhuset och varit hurtig. Sen kom Johanna också och vi drack lite cider.
gjorde oss iordning lite grann och prata ännu mer om högstadietiden. Ni förstår Bella och jag blev bästisar först i 9:an, innan de var vi ovänner och Bella gav bla ut mitt nr till en äcklig gubbe på loveline. Jag och Johanna gillade inte varann så mycket innan vi blev vänner heller. Jag satt och sparkade på hennes stol hela mattelektionerna igenom ibörjan av 7:an och i 6:an satt Johanna och hennes kompisar och prata skit om mej på rasterna. De va så svartsjuk...

Gick till swing redan kl tio och skulle bara ta en cider och sedan gå hem tidigt. haha tjejer ni är så lätt lurade!

Började med varsin rosapantern och satte oss uppe och körde "jag har aldrig" tills två medelålders gubbar kom och störde. Då förflyttade vi oss ner till baren igen och fyllde på glasen. Blev även bjudna på shots av en kille. Jag förstår inte varför ni alltid blir bjuden på shots? det är godare med drinkar, de håller längre och de kostar ju typ lika mycket. Sen kom de fram två engelskpratande turkar (vid den här tiden hade bella hunnit få i sej tre st rosapantern). Bella presenterade sej som Luddmilla och berätta att hon var från Finland. Johanna var stum och hette Svetlana och jag var hennes tolk. Vi lekte "I have never" tillsammans men de var tråkiga så smet ifrån snabt och satte oss o myste ute på soffan med filtar en stund. När vi åter igen intagit baren kom en kille från högstadietiden fram och fråga om vi ville vara med på deras lek. Var typ som sanning lr konsekvens. Träffade även ayia napa killen och frågade lite om napa reunionen i gbg och han sa att det var klart värt att åka på.
"Min" bartender berätta att han ska sluta nästa fredag :( men att han skulle fixa så jag får jobb på swing efter barskolan om jag vill.

Vid halv ett tiden gick vi efter att bella skämt ut sej lite grann för att söka föda. Haha bella du är underbar på fyllan!
Efter en runda fann vi tillslut fallafell vagnen. Köpte mat och gick hem.
Väl hemma gjorde jag och Bella en musikvideo till E.M.Ds låt Alone. Haha denna är absolut sekretess belagd och borde egentligen raderas men ack så rolig.

När det var dags att sova och alla tre krupit ner i min säng berätta jag några godnatt sagor. Tror båda två somnade efter första men jag var tvungen att köra några till för att själv kunna somna.

Idag åt jag frukost med johanna på mc donalds vid 12 tiden efter att bella åkt hem för att gå ut med hunden. shoppade lite till och sedan kom mamma och Lena på fika hos mej. De var på GK:s igår och köpt termobyxor och jacka som jag skickat med en beställning på.  och nu är jag sen till jobbet.

Pussen /Jessica Collin


Bella och Johanna vs Luddmilla och Svetlana


Mat!

Kommentarer
Postat av: Johan - NAKENbloggen

Bananas are for monkeys=))

2008-10-23 @ 00:04:57
URL: http://blidsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0